Kontakt

Familiengrøn.dk
Ordruphøjvej 42
2920 Charlottenlund
Tlf.: +45 30294232
Mail: hej@familiengron.dk

Ejerforhold:

Familiengrøn.dk ejes og drives af by Gargas, CVR 36669055.

Priser

Alle priser er i danske kroner og incl. 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl. 

Betaling

Vi tager imod MobilePay, Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. 

Betaling håndteres af QuickPay. Alle transaktioner er sikre og krypterede.

Der lægges ikke gebyr på betalingerne og betalingen trækkes først, når dine varer er pakket og afsendt fra vores lager.

Levering & fragt

Vi bestræber os på at pakke og afsende dine varer inden for 24 timer efter din bestilling.

Du modtager en e-mail, når dine varer er afsendt.

Hvis du har valgt "Afhentning", kan du hente varerne på ovenstående adresse efter nærmere aftale.

Alle andre pakker sendes med GLS.

Reklamation

Købeloven giver dig to års ret til reklamation, og dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret.

Ved reklamation kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, skal du senest 14 dage efter du har modtaget varen give os besked via mail til hej@familiengron.dk. Du kan ikke fortryde et køb ved kun at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer.

Transporten for returneringen skal du selv betale. Husk at udfylde og vedlægge den fortrydelsesblanket, som findes og kan printes her. Varen skal være i original emballage og må ikke være brugt. Hvis du kun fortryder en del af dit køb, refunderes den del af købet, du returnerer i henhold til ovenstående betingelser. 

Nyhedsbrev

Udsendes 1-2 gange om måneden. Tilmelding er gratis og uden binding. Afmelding sker ved klik på linket "Afmeld nyhedsbrev", der findes i bunden af hvert nyhedsbrev.