Vi sender alle hverdage m/ DAO og GLS - gratis fragt ved køb over 399,- kr.

Emballage

Miljøvenlig PakningGenerelt ønsker vi at bruge så lidt emballage som muligt. Vi genbruger derfor både papkasser og pakkefyld, som vi får vores varer hjem i. Når vi er nødt til at anvende nye papkasser, er de egnet til efterfølgende genbrug og fremstillet her i Danmark af genanvendt eller FSC-certificeret pap

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr og løn. 

Det synes vi giver rigtig god mening. Du kan læse mere om FSC her.


Mange af de produkter vi sælger, kræver heldigvis ikke særlig meget indpakning. Enten fordi produktet i sig selv ikke er skrøbeligt (eksempelvis make-up rondeller, bees wrap og indkøbsnet). Eller fordi de fra producentens side kommer i en papemballage, der giver tilstrækkelig beskyttelse ved transport.


I det omfang det er nødvendigt at anvende pakkefyld, genbruger vi det pakkefyld vi selv har modtaget fra vores leverandører, når vi modtager varer. Alternativt bruger vi danskproduceret biofyld fremstillet af økologisk majsgranulat - et restprodukt af majs. Biofyldet bliver til skum ved hjælp af vanddamp, og der anvendes ingen kemikalier i produktionen. Det er stødabsorberende og beskytter dine varer effektivt, sikkert og klimavenligt.

Biofyld er et naturprodukt og opløses når det kommer i kontakt med fugt. Hvis du ikke ønsker at genbruge fyldet, kan du med god samvittighed bortskaffe det i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden - eller på kompostbunken!


Vi lukker vores kasser med pakketape fremstillet af papir og klæb af naturgummi.