Safety Razor

199,00 kr.249,00 kr.

 • Plastikfri
 • Genbrugelig
 • Genanvendeligt materiale
 • Genanvendelig emballage
 • Hurtig levering
 • 30 dages retur
 • Nem betaling

En Safety Razor er en plastikfri, genanvendelig skraber der både kan bruges af kvinder og mænd. Den miljøvenlige skraber holder for livet, kan bruges på hele kroppen, og giver en ultra tæt barbering. Bladet er nemt at udskifte og kan genanvendes.

Hvorfor bruge en Safety Razor

Når det kommer til barbering, er noget af det bedste du kan gøre for dig selv – og for miljøet – at vælge en god gammeldags barberskraber i metal. En Safety Razor giver en meget bedre barbering, og genererer intet affald!

Genanvendelige materialer

I modsætning til en plastikskraber, som med tiden slides, bliver grim at se på og måske knækker, holder en metalskraber nærmest for livet. Og hvis du på et tidspunkt vil skille dig af med den, kan alle delene genanvendes. Også bladene.

De fleste barberblade består af flere materialer, der er limet sammen, hvilket gør dem umulige at genanvende. Bladet på en Safety Razor består udelukkende af metal, og derfor kan det genanvendes.

Barbering med  Safety Razor

En Safety Razor bruger kun 1 blad ad gangen, og giver alligevel en helt tæt barbering. En af hemmelighederne er det knivskarpe blad. Det medfølgende blad er lavet af platinbelagt rustfrit stål, som både gør det ultra skarpt og nemt at rengøre.

Sørg for at udskifte bladet, så snart det virker sløvt, eller din barbering er mindre tæt. Som en tommelfingerregel kan du regne med, at det skal gøres efter ca. 6 barberinger. Det kan dog variere fra person til person, så prøv dig frem og justér efter dit behov.

Tips til en god barbering

Fordi bladet er så skarpt, er det vigtigt at gå forsigtigt frem, uanset hvor på kroppen du barberer dig. Brug langsomme strøg, undlad at presse shaveren mod huden, og barber kun 1 gang hvert sted.

Du kan med fordel bruge en barbersæbe, der skummer godt, da det vil få shaveren til at glide ubesværet hen over huden. Slut af med at skylle efter med koldt eller lunkent vand og dup huden tør med et rent håndklæde.

Nem at vedligeholde

Safety Razoren skylles og tørres med et rent håndklæde efter brug. Barberbladet udskiftes efter behov, når det ikke længere giver en helt tæt barbering.

Sådan skifter du bladet på din Safety Razor

 1. Skru håndtaget af, så skraberen adskilles i 3 dele: Håndtag samt over- og underdel af hovedet
 2. Fjern forsigtigt bladet, der skal udskiftes og indsæt det nye blad
 3. Skru de 3 dele sammen og sørg for at hovedet sidder godt fast på håndtaget
 4. Det brugte barberblad kan afleveres til genanvendelse

Økonomisk i brug

Når du har en Safety Razor behøver du aldrig mere at købe en ny skraber. Passer du godt på den og sørger for jævnligt at udskiftet bladet, vil det føles som om du altid har en ny skraber.

I pakken medfølger 1 barberblad, og du kan finde flere barberblade til din Safety Razor her. Heldigvis koster hvert blad kun en brøkdel af, hvad de plastikindpakkede gør.

Køb – eller ønsk dig – en Safety Razor, hvis du vil have et miljøvenligt og holdbart alternativ til engangsskrabere og andre plastikskrabere.

Brand

Materiale

Økologisk bomuld, Metal

Emballage

Pap

Certificering

GOTS

Vi pakker og sender alle hverdage med DAO, GLS og PostNord. Bestil inden kl. 12 (på hverdage), så sender vi din pakke idag.

Bestillinger modtaget i weekender og på helligdage afsendes den førstkommende hverdag.

Leveringstider:

FragtfirmaLeveringstid
PostNord1-2 hverdage
GLS1-2 hverdage
DAO2-4 dage

Priser:

Fragtpriser fra 49 kr.

GRATIS LEVERING* ved køb for 499,- DKK. *) Til PostNord Pakkeshop, GLS Pakkeshop, DAO hjemmelevering

Læs mere om levering i Handelsbetingelser.

Du kunne også være interesseret i...

Pureosophy Safety Razor Chrome
Safety Razor

199,00 kr.249,00 kr.

Se flere