ReCollector affaldssortering

499,00 kr.

  • Monteres på væggen
  • Produceres i Danmark
  • Af genanvendt plast
  • Genanvendeligt materiale
  • Genanvendelig emballage
  • Hurtig levering
  • 30 dages retur
  • Nem betaling

Væghængt affaldssorteringssystem i et funktionelt og stilrent design. ReCollector affaldssortering er designet og produceres i Danmark af 100% genanvendt plast.

De smarte affaldsbokse fås i 8 flotte farver, der kan kombineres på kryds og tværs, så de passer ind i dit hjem og din personlige stil.

Anvendelse

ReCollector gør affaldssortering i hjemmet nem og overskuelig. Affaldssorteringsboksene hænges op på væggen, så du slipper for at have dit genanvendelige affald stående på køkkenbordet, under vasken eller i en pose på døren. Det fylder og er sjældent særlig pænt at se på.

ReCollector‘s affaldssorteringssystem er både praktisk og pænt. Designet og farverne er valgt, så de passer ind i et moderne hjem, og affaldsboksene er både brugervenlige og rummelige. De kan rumme vinflasker og store konservesglas, og når boksen er fuld, kan den inderste del løftes ud og bæres i håndtagene ud til affaldscontaineren.

Når du affaldssorterer bidrager du til et cirkulært og mere bæredygtigt forbrug. ReCollectors affaldssorteringsbokse er produceret af genanvendt plast, så ud over at fremme en bedre affaldssortering, er hver eneste boks med til at reducere bjergene af affaldsplast med 2 kg.

Rengøring

Affaldsboksene vaskes med en blød, fugtig klud eller svamp. Evt. tilsat sæbe eller et mildt opvaskemiddel. Tørres efter med en ren, tør klud.

Tåler ikke opvaskemaskine.

Mål og vægt

B: 30 x H: 40 x D: 15 cm. Boksen vejer 2 kg, kan bære op til 5 kg og har en volumen på 12 liter.

Materiale

ReCollector’s affaldssorteringssystem er fremstillet af overskudsmaterialer fra produktionen af et andet produkt. Genanvendt plast opfører sig anderledes end ny plast, hvilket betyder, at hver boks er unik. Bitte små forskelle vidner om, at produktet er skabt med miljøet og genanvendelse i fokus.

Plasten er af typen PP, som kan genanvendes.

Montering

ReCollector monteres på væggen ved hjælp af 4 skruer og rawplugs (medfølger ikke). Se video eller hent monteringsvejledning her.

Levering – OBS!

Produktet sendes med GLS direkte fra ReCollectors lager. Vi kan desværre ikke tilbyde gaveindpakning eller afhentning af dette produkt.

Brand

Materiale

Genanvendt plast

Emballage

Pap

Dette produkt sendes med GLS direkte fra ReCollectors lager. GLS sender en mail med trackingkode til dig, så snart forsendelsen er på vej.

Vi kan desværre ikke tilbyde gaveindpakning eller afhentning af dette produkt.

recollector affaldssortering
ReCollector affaldssortering

499,00 kr.

Se flere