Kontakt

Familiengrøn.dk
Ordruphøjvej 42
2920 Charlottenlund
Tlf.: +45 30294232
Mail: hej@familiengron.dk

Ejerforhold:

Familiengrøn.dk ejes og drives af by Gargas, CVR 36669055.

Priser

Alle priser er i danske kroner og incl. 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl. 

Betaling

Vi tager imod MobilePay, Visa/Dankort, Visa, Mastercard og PayPal. 

Betaling håndteres af QuickPay. Alle transaktioner er sikre og krypterede. Der lægges ikke gebyr på betalingerne.

Levering & fragt

Vi bestræber os på at pakke dine varer inden for 24 timer efter din bestilling. Du modtager en e-mail, når dine varer er afsendt. Hvis du har valgt "Afhentning", kan du hente varerne på ovenstående adresse efter nærmere aftale.

Hvis du har valgt "DAO - Omdeling til privat", leveres din pakke inden for 2-4 dage. DAO hænger pakken direkte på din hoveddør eller i din postkasse og sender dig en SMS om, at din pakke nu er leveret. 

Hvis DAO Hjemmelevering ikke er en mulighed – fx fordi pakken er for stor (se nedenfor), opgangen er låst, eller buddet finder det uforsvarligt at hænge pakken på døren – leveres pakken i en DAO Pakkeshop i nærheden. 

Vi forbeholder os ret til at sende din pakke med en anden transportør, hvis pakken overstiger de maksimale mål, som DAO håndterer: Omdeling til privat max. 33x23x6 cm. Omdeling til pakkeshop max. 50x30x30 cm.

Reklamation

Købeloven giver dig to års ret til reklamation, og dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret.

Ved reklamation kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, skal du senest 14 dage efter du har modtaget varen give os besked via mail til hej@familiengron.dk. Du kan ikke fortryde et køb ved kun at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer.

Transporten for returneringen skal du selv betale. Husk at udfylde og vedlægge den fortrydelsesblanket, som findes og kan printes her. Varen skal være i original emballage og må ikke være brugt. Hvis du kun fortryder en del af dit køb, refunderes den del af købet, du returnerer i henhold til ovenstående betingelser. 

Nyhedsbrev

Udsendes 1-2 gange om måneden. Tilmelding er gratis og uden binding. Afmelding sker ved klik på linket "Afmeld nyhedsbrev", der findes i bunden af hvert nyhedsbrev.