Karklude uden mikroplast

29,00 kr.

  • Plastikfri
  • Bionedbrydelige
  • Fremstillet i Europa
  • Emballagefri
  • Hurtig levering
  • 30 dages retur
  • Nem betaling

Miljøvenlige, svenske karklude uden mikroplast. En svensk karklud har en ekstremt god sugeevne, en lang levetid og så er den bionedbrydelig.

Den suger som en svamp og er lige så nem at bruge som en “almindelig” karklud. Den kan både bruges i køkkenet og til rengøring og er helt genial til rengøring af blanke overflader. Snavset er nemt at tørre op, og du behøver ikke at tørre efter med en tør klud for at undgå striber.

Kluden er 3 mm tyk og måler 17×19 cm – perfekt til en hånds bredde og længde.

100% plastikfri

Vores svenske karklude er produceret i Finland af overskudsbomuld og cellulosefibre fra FSC-certificeret skov. Cellulosefibrene giver den gode sugeevne mens bomuldsfibrene gør kludene slidstærke og holdbare.

Kludene er uden mikroplast og er et miljøvenligt alternativ til mikrofiberklude og engangskarklude, der er fremstillet af syntetiske materialer, og som derfor afgiver mikroplast ved brug og vask.

Svenske karklude leveres uden emballage og er 100% plastikfri.

Reduce, reuse, recycle

En svensk karklud kan suge hele 15 gange sin egen vægt, og er derfor et formidabelt – og miljøvenligt – alternativ til køkkenrulle.

Efter blot en enkelt gangs brug ender køkkenrulle som affald, mens en svensk karklud kan vaskes og bruges igen og igen. Den holder utroligt længe og kan erstatte op til 20 køkkenruller.

Vask karkluden ved 60 grader i vaskemaskine eller opvaskemaskine, og så er den klar til brug igen. Overhæld den evt. med kogende vand for at desinficere den.

Er der meget kalk i vandet, der hvor du bor, så overhæld din svenske karklud med eddike engang imellem. Så bliver den blød igen.

En svensk karklud er bionedbrydelig og efter endt levetid kan den enten komposteres eller affaldssorteres som bioaffald og derved indgå i et cirkulært forbrug. Komposteringstiden er ca. 6 måneder.

Brand

Materiale

Bomuld, Cellulose

Emballage

Ingen emballage

Vi pakker og sender alle hverdage med DAO, GLS og PostNord. Bestil inden kl. 12 (på hverdage), så sender vi din pakke idag.

Bestillinger modtaget i weekender og på helligdage afsendes den førstkommende hverdag.

Leveringstider:

FragtfirmaLeveringstid
PostNord1-2 hverdage
GLS1-2 hverdage
DAO2-4 dage

Priser:

Fragtpriser fra 49 kr.

GRATIS LEVERING* ved køb for 499,- DKK. *) Til PostNord Pakkeshop, GLS Pakkeshop, DAO hjemmelevering

Læs mere om levering i Handelsbetingelser.

Du kunne også være interesseret i...

karklude uden mikroplast
Karklude uden mikroplast

29,00 kr.

Se flere